Gör det själv: Adventsljusstake

Kollage: hannarty. Ljus: Åhléns, Mässingsfat: Svenskt tenn, Prydnadskottar: Åhléns

Tiden fullkomligt rusar iväg och på söndag är det redan dags att tända det första adventsljuset. Kanske lättare sagt än gjort beroende på om man har en adventsljusstake där hemma eller inte. Funderade lite på vad jag själv skulle vilja ha för ljusstake i år och kom fram till att det kan vara en idé att pyssla ihop en egen enkel variant. Jag tänkte mig något i stil med fyra numrerade blockljus, en lagom stor mässingsbricka samt något dekorativt att ”strössla” på fatet – och vips så har man en urtjusig adventsljusstake med personlig touch. Om man väljer kottar, polkagrisskruvar, mossa eller något annat att dekorera brickan med spelar mindre roll, huvudsaken är att man väljer något man gillar och tycker är fint. En idé bara såhär på tisdagskvällen.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s