Christmas tree

Foto: hannarty
 
Första advent står för dörren och jag kan tänka mig att det pyntas och fixas för fullt runt om i stugorna just nu. Här hemma har det inte blivit så mycket pynt ännu, jag köpte en vit hyacint häromveckan och idag införskaffade jag ett doftljus från Edblad. Ljuset som heter ”Christmas tree” har en härlig doft av just julgran. Riktigt stämningshöjande må jag säga.
 
Men något mer pynt än såhär blir det inte här hemma på ett par veckor. Imorgon bär det nämligen av till solen och värmen. Hela familjen åker då på en efterlängtad tvåveckorssemester till Costa Rica. Hur skönt det ska bli? Åh, helt underbart skönt såklart! De senaste veckorna har inneburit högtryck på jobbet med mycket helgjobb och långa kvällar, därför känns det helt overkligt att äntligen få åka iväg. Bloggen följer såklart med på semestern, så kika gärna in emellanåt så lovar jag att bjuda på några Costa Rica-glimtar.

Önskar Er en riktigt fin första advent! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s