Den där Lovisa…

Bilder: Rum 21 

Jodå, mitt bland alla paraplydrinkar och semesterfirare här på soligare breddgrader har jag även hunnit uppdatera mig lite om vad som händer på inredningsfronten. Via Husligheter fick jag nys om de sex fina illustrationerna som Lovisa Burfitt skapat exklusivt för Rum 21. Som vanligt snyggt av Lovisa och dessutom väldigt fin styling kring illustrationerna. Mina två favoriter syns ovan, samtliga sex motiv hittar ni här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s