Julblomman Nr 1

Foto: hannarty
 
Det har varit relativt tyst här inne på Hannarty det senaste veckorna men nu när jetlagen har släppt taget om mig känns det läge att ta nya blogg-tag igen. Julen står för dörren och idag har jag äntligen fått tid att julfixa lite här hemma. Kilade förbi blomsteraffären och köpte med mig några vackra Amaryllis, visst är de väl superfina! Just Amaryllis måste ju vara julblomman nummer 1, eller vad säger ni? Så ståtliga med sina långa stjälkar! En reaktion till “Julblomman Nr 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s