Andventsfrukost

Foto: hannarty
 
Idag är det redan fjärde advent, och faktiskt den första av ”adventerna” som jag firar här hemma i Sverige i år. Imorse passade jag på att laga en riktigt julig frukost i form av Amerikanska pannkakor med saffran. Jag utgick från ett vanligt recept för Amerikanska pannkakor och adderade sedan ett paket med saffran. Sagolikt gott om jag får säga det själv! Jag kan verkligen rekommendera att ni provar att laga dem till någon av julhelgens alla frukostar. Som tillbehör blev det keso och jordgubbsylt. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s