DIY: Bordsdekoration

 Foto: hannarty
 
För några år sedan kom jag på idén med den här enkla bordsdekorationen till jul. Då använde jag små glaskoppar att sätta mossan i, i år har jag däremot avancerat arrangemanget lite genom att använda små veckade bakformar (såna som min mormor alltid bakade mandelmusslor i till jul). Det enda som behövs för att pyssla ihop dekorationerna är mossa, ”svampar och bär” (finns att köpa till en billig peng i de flesta matbutiker) samt bakformar alternativt andra små burkar/skålar. Jag knipsade av mina bär och svampar med en avbitartång för att få rätt längd på skaften, sedan stack jag ner dem i mossan. Lätt som en plätt!

Om man får några bakformar över så fungerar det alldeles utmärkt att sätta värmeljus i dem, ljusen blir fina att varva dessa små mossprydnader med på bordet.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s