DIY: Juliga burkar

Foto: hannarty

Dagen före dopparedagen är kommen och jag är på plats hemma hos föräldrarna ute på landet. Granen är klädd och skinkan är griljerad. Men trots det så har inte julstämningen infunnit säg helt och hållet ännu, tror att det har att göra med att snön fortfarande lyser med sin frånvaro. Pyssel däremot råder det ingen brist på här hemma. Idag fortsatte jag genom att hotta upp ett par glasburkar i julskrud med hjälp av washi-tejp. Enklare än så blir det knappast! Mina burkar har jag fyllt med polkagriskäppar och russin & mandlar till glöggen. Ett annat tips är att fylla burkarna med julgodis och ge bort till någon man tycker om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s