Mönstermani

Bilder: Åsa Lindström, Kollage: hannarty
Juldagslugnet har infunnit sig och jag sitter i soffan och slöbläddrar i ett inredningsmagasin. Fick syn på en fin mugg signerad Åsa Lindström och började genast att googla hennes namn för att ta reda på mer. Det visade dig att det fanns en hel drös med fina mönstrade muggar skapade av keramikern Åsa. Muggarna tillverkas för hand i Gustavsbergs porslinsfabrik och de ges i olika bottenfärger på både in- och utsida för att skapa många olika kombinationer. Mina fyra favoriter ser ni ovan, fler varianter hittar ni här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s