Nyårsinspo

Bilder: Sköna hem, Kollage: hannarty
Trots att julhelgen knappt är till ända börjar det bli hög tid att planera stundande nyårsfestligheter. Glitter och glamour är nyår för mig, och för att hitta inspiration till dukning och bordsdekor klickade jag runt lite på nätet. Jag hittade då några fina exempel på nyårsdukningar som föll mig i smaken. Gemensamt för mina favoriter var att de skimrande i guld, silver, vitt och rosé. Precis så vill jag välkomna mina gäster på nyårsafton! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s