Edblad i Gåsvik

Foto: hannarty
Min favoritdesigner när det kommer till smycken är sedan flera år tillbaka Edblad. Att bolaget grundades på Singö inte långt ifrån där jag är uppväxt gör ju inte saken sämre. Riktigt roligt känns det att kunna bära roslagsdesignade smycken!
Igår besökte jag och mamma den relativt nyöppnade, 500 kvm stora, butiken belägen i Gåsvis på Väddö. Här finns inte bara butik med kläder, smycken och inredning utan även en trevlig restaurang där man kan äta eller fika. Jättefint var det, och häftigt med en stor designanläggning mitt ute i ”ingenting”.  Och som vanligt kom jag inte hem tomhänt… Ett halsband och ett armband blev det, båda i roseguld.

En reaktion till “Edblad i Gåsvik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s