Årskrönika 2013

Precis som i de flesta tidningar, nyhetsprogram på TV samt annan media så tänkte jag att jag ska sammanfatta året här på Hannarty i någon form av årskrönika. Eller krönika förresten, det blir nog snarare en bildkavalkad för att återge några glimtar från det gångna året här på bloggen. Jag har valt ut en bild per månad som jag tycker lite extra mycket om av en eller annan anledning.

Januari: Årets första månad är min födelsemånad. Jag blev firad av både familj och vänner och bland presenterna fanns bland annat dessa urfina vattenglas (som även går att använda som vinglas). Dem har jag använt flitigt sedan jag fick dem.


Februari: Införskaffade underläggen Tulip från Svenskt tenn till mitt köksbord. Matcha dem bäst gör man såklart med färska tulpaner i en vas.


Mars: Firade påsken hemma hos mina föräldrar och fick äntligen, trots att snön fortfarande låg kvar, känslan av att våren var på väg. 
April: Gjorde ett besök på fotografiska och såg en häftig utställning med Ruud van Empel. Passade på att köpa med mig en fin affisch hem med motiv av Vee Speers. 
Maj: Över Kristi himmelsfärdshelgen tog jag och M en weekend i Berlin. Staden bjöd såklart på mycket historia samt både vacker och mindre vacker arkitektur. 
Juni: Midsommar firades i Roslagen och det plockades vackra blommor längs vägkanten. 
Juli: I år hade jag förmånen att ha riktigt lång semester. De lediga veckorna spenderades med släkt och vänner i bland annat Skåne, Göteborg och på Öland. Glass i stora lass blev det såklart! 
Augusti: Semestern fortsatte en bit in i augusti och så även de härliga sovmorgnarna. Extra lyxigt blev det efter att jag införskaffat nya härliga lakan att krypa ner i. 
September: Årets nionde månad bjöd på några fina loppisfynd i form av två små vaser. De har fått pryda köksbordet flera vändor under året med lite olika blommor som innehåll. 
Oktober: Månaden därefter investerade jag i ännu en ny vas. Denna gång var den en liten snygging från Designtorget som fick flytta in hos mig. 
November: Som om det inte vore nog så fyndade (med betoning på fyndade) jag två urfina värmeljushållare i marmor på en loppis för 30 kronor. Tror jag får utnämna dem till årets bästa köp om man väger in både pris och estetik. 

December: De två första veckorna i december tillbringade jag i underbara Costa Rica tillsammans med hela familjen. Därför blev det inte mycket till julpynt här hemma inför första advent men jag lyckades i alla fall att införskaffa en hyacint samt doftljuset Christmas tree från Edblad.

Nytt år… 2014!
Snart kan vi alltså lägga 2013 till handlingarna för att blicka framåt mot ett nytt spännande år. Inför 2014 vill jag försöka göra Hannarty ännu bättre. Därför skulle jag bli jätteglad om Ni läsare vill ge mig lite feedback genom att berätta vad ni gillar med bloggen samt vad ni skulle vilja se mer av här på Hannarty. Lämna gärna en kommentar!

2 reaktioner till “Årskrönika 2013

  1. Låter som en fantastiskt år! Costa Rica låter ju helt underbart också, funderar själv på en resa dit nästa år.. med din blogg hoppas jag på samma anda och alltid kul att se bilder från ditt hem och ditt liv. Kepp up the good work och god fortsättning!
    Kram
    Jenny

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s