DIY – Håll koll på glasen

Foto: hannarty

Imorgon vankas årets sista dag och många, liksom jag, ska fira in det nya året genom att arrangera en nyårsfest. Något som alltid är ett aber vid såna här tillfällen är att det oftast går åt en hel drös med glas trots att inte gästerna är speciellt många. Man ställer sitt glas någonstans, glömmer var man ställt det och tar ett nytt. Platsglas kan ju vara lösningen för att slippa diska men det känns inte lika festligt. Därför har jag ”ringmärkt” glasen inför morgondagens tillställning. Varje glas har fått ett pärlarmband med rosetter i olika färger, en färg för varje gäst. Jag har använt vanligt paketsnöre i olika färger som jag pärlat med pärlor från ett trasigt gammalt halsband. Man tager vad man haver som det heter!

Nu gäller det bara att komma ihåg vilken färg man får på snöret…  

2 reaktioner till “DIY – Håll koll på glasen

  1. Jättesnyggt och fiffigt!
    Tips: Knyt ett snöre i samma färg som glaset, runt handleden, då glömmer man inte sin färg ………

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s