Önskelista

Kollage: hannarty
 
Det blev ingen önskelista inför jul i år eftersom vi bestämde oss för att hoppa över julklappar detta år. Men nu passar jag på att smyga in en önskelista här i bloggen i alla fall, om två dagar är det nämligen min födelsedag. Och även om jag egentligen mest bara önskar mig en trevlig födelsedag med mina nära och kära (och kanske möjligen en god middag) så är det väl ändå okej att drömma sig bort till önskeland en stund…?  
 
Uppifrån från vänster: Poster Lovisa Burfitt – Rum 21, Armband – Edblad, Stol Eames DSW – Svenssons i Lammhult,  Ljusstake Kubus – Länna Möbler, Ljusstake Nappula – Iittala, Ljusstakar Vesper – Klong. 


En reaktion till “Önskelista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s