På jakt

På sistone har jag börjat fundera mer och mer på att jag skulle vilja ha ett nytt soffbord här hemma. En enkel variant med raka former är vad jag är ute efter, något i stil med det på bilden ovan. Jamen, slå till på ett Cube tänker ni, eller detta från Asplund. Ja, gärna säger jag! Om det inte vore för priset… Närmare sjutusen pix känns nämligen i saftigaste laget för min stackars plånbok. Jag får helt enkelt spana vidare och hoppas på att hitta någon lika snygg men åtminstone liiite billigare variant! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s