Look alike

Foto: hannarty 

Under vår vistelse i Åre kikade jag in i en liten inredningsbutik. Minns tyvärr inte vad butiken hette men jag blev lite full i skratt när jag klev in där. Flera av prylarna i butiken var nämligen minst sagt inspirerade av Svenskt tenns sortiment. Se bara på de här kuddarna med renar på, är de inte snarlika de klassiska elefantkuddarna så säg! Söta är de ju förstås till att ha i fjällstugan, men jag tycker nog att de är lite väl likt originalet. Eller vad säger ni? 

En reaktion till “Look alike

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s