Tulpantider

Foto: hannarty
 
Varje år när trettonhelgen har passerat så känner jag mig helt och hållet färdig med julen. Då vill jag plocka ner adventsstjärnorna ur fönstren, stöka undan de röda juldekorationerna och framförallt byta ut julblommorna mot nya fräscha vårblommor. Och det var just vad jag gjorde igår. Då städade jag undan allt vad julen heter och ersatte hyacinter och julstjärnor med rykande färska tulpaner. Åh, nu längtar jag till ljusare tider!  


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s