Ljus i massor

Foto: hannarty

På vinterhalvåret är vi svenskar inte direkt bortskämda med dagsljus utan dagarnas ljusa timmar är snarare väldigt få. Därför är det extra trevligt att bunkra upp ordentligt med ljuskällor i hemmet. Elektriskt ljus i all ära men levande ljus är ju förstås det som skapar den allra bästa och mysigaste stämningen. En av mina favoritljusstakar kommer från Iittala. En annan favorit här hemma är en nykomling, den fick jag av en god vän i julklapp. Och nej, jag har inte tröttnat på mässings/koppar-trenden riktigt ännu…  

En reaktion till “Ljus i massor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s