More is more

Ja, jag erkänner. Nu har jag mäklar-surfat igen… Men vad ska man säga? Jag kan inte låta bli att dela med mig av mitt senaste fynd i form av den här helhärligt more-is-more-lyan. Så härligt färgrik med fina ”mormorsinspirerade” prylar och inredningsdetaljer. Och trots att jag oftast brukar dras mer åt det avskalade enkla hållet så föll jag pladask för den här södermalmslyan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s