Vad är väl en bal på slottet…?

Foto: hannarty
Medan merparten av Sveriges inredningsfrälsta själar befinner sig på Stockholmsmässan i dagarna och spanar in nyheter och trender på Formex roar jag mig med att riva av ännu en 60-timmarsvecka på jobbet. Är det högsäsong så är det, eller vad ska man säga…? Tur är väl då att jag efter en intensiv arbetsdag får chansen att sjunka ner en snabbis i soffan innan läggdags och spana in andra bloggares Formex-rapportering. Se bara på denna finfina rapportkavalkad från Husligheter-Maria. Inspo, inspo, inspo! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s