Snurrigt

Klassiska kontorsstolar, ni vet såna där med snurrfuktion och hjul på benen, är något som generellt sätt inte tilltalar mig alls i inredningssammanhang. Tills nu. För visst har formgivarna Nike Karlsson och Henrik Preutz lyckats alldeles utmärkt med det halvt omöjliga, nämligen att förvandla denna annars så trista möbel till något riktigt snyggt! Arbetsstolen ifråga är en februarinyhet i IKEAs sortiment och har fått namnet Fjällberget. Skynda fynda till hemmakontoret säger jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s