Gör det själv – Marmorbricka

Foto: hannarty

Den här lördagen inleddes på bästa sätt genom att jag tog sovmorgon följt av en lång skön frukost. Passade på att surfa runt lite och spana in det senaste i bloggvärlden och ramlade då över det här inlägget hos Little Miss Fix It. Vilket helsmart (och enkelt) DIY-tips tänkte jag och var inte sen med att pyssla ihop en bricka jag också. 

Foto: hannarty

Allt som behövs för att pyssla ihop en alldeles egen marmorbricka är kontaktplast (jag hittade min här) och en träplatta i lagom storlek (den jag använde är 25 x 60 cm). Sara använde en klinkerplatta istället för träplatta vilket såklart går minst lika bra. Sedan gäller det bara att klä in plattan så snyggt det bara går, var noga med att pressa bort alla luftbubblor och arbeta lite extra för att få till hörnen snyggt. Ja, och sedan är det klart! 
Tipstack till Sara

2 reaktioner till “Gör det själv – Marmorbricka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s