Jakten fortsätter…

Foto: hannarty

Medan jakten på den här godingen till blomma fortsätter (förstår inte att det kan vara så svårt att få tag på den!?), så ramlade jag över en annan fining som nu pryder mitt brickbord intill soffan. Den här skira varianten heter visst Fjädersparris har jag fått lära mig. Ett bra alternativ tills vidare tycker jag allt. 

3 reaktioner till “Jakten fortsätter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s