Smart skoförvaring


Via fina bloggen Hemtrender fick jag syn på Nina Holsts urfina walk-in-closet. Jag fastnade för den smarta skoförvaringsidén som Nina fixat ihop med hjälp av IKEAs handduksstång Bygel. Hur smart som helst, och dessutom billigare än billigast. Eftersom jag själv har förmånen att ha en lägenhet utrustad med klädkammare (och dessutom en händig bror som hjälpte till att platsbygga inredningen i den) är jag inte i behov av mer skoförvaring just nu. Men jag ska definitivt lägga idén på minnet inför eventuella kommande boenden med begränsad förvaring…  

2 reaktioner till “Smart skoförvaring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s