Stockholm Furniture & Light Fair

Foto: hannarty
 
Dagen har tillbringats på Stockholmsmässan i Älvsjö. Årets upplaga av Stockholm Furniture & Light Fair gick av stapeln och jag var på plats för att spana in nyheter och fylla på sinnet med inspiration. Mässan bjöd på en mängd utställare och en stor del av mässområdet riktade sig till offentlig miljö medan en mindre del bestod av heminredning. Kända inredningsföretag och möbelklassiker blandades med nyheter och nykläckta desinerlöften. Och eftersom smaken är som baken var det givetvis somliga utställare som pockade på min uppmärksamhet mer än andra. Men förutom monterspaning hann jag även med att äta urgod lunch på Designbaren och lyssna på Trendenser-Fridas föreläsning om Sociala medier i inredningsbranschen.

Men tro nu inte att mitt mässbesök slutar här. De närmaste dagarna tänkte jag nämligen att jag ska bjuda på mina favoriter från mässan. Så länge får ni hålla till godo med en glimt av mig bakom kameran, och om ni liksom jag gillar spegeln på bilden så hittar ni den här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s