SFF – Favorit I: Atelje Alt

Foto: hannarty
 
Först ut bland mina favoriter av årets upplaga av Stockholm Furniture & Light Fair är Atelje Alt. Jag stannade till vid montern och fick direkt upp ögonen för de superfina sängborden med mässingsstativ. Kikade sedan vidare i montrarna intill men kunde inte låta bli att gå tillbaka. Och tur var väl det då jag fick möjlighet att byta några ord med designern bakom företaget, Agnes Bülow. Det visade sig att Atelje Alt gjorde sin debut så sent som för ett år sedan på samma mässa och att företagets fokusområde är exklusiva sängkläder. Härtill har Agnes skapat en kollektion inredningsprylar som passar bra i sovrummet. Riktigt fint alltihop tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s