SFF – Favorit II: Gråskala

Foto: hannarty

Min nästa favorit från gårdagens mässa tillägnas denna monter från BrunstadSoffan (som utgör själva utställningsobjektet) heter Noormen det var inte den jag fastnade mest för utan det var framförallt den fina stylingen i gråskala som fick mig att stanna till vid montern. Jag skrev ett inlägg häromdagen om just denna nyans och jag noterade även att Hanna bokom bloggen Hannasinspo precis målat om sitt fina linneskåp i en grågrön nyans. Dessutom lanserade Rörstrand en grå version av sin klassiska servis Swedish Grace i höstas. Kanske är grått en färg som vi kommer att se betydligt mer av framöver?

4 reaktioner till “SFF – Favorit II: Gråskala

  1. Vad kul att gå på Furniture & Fair mässan. Jag var på den förra året men fick välja bort den i år tyvärr. Men hade varit kul att vara där:) Mycket fint du visar från mässan! Gråa nyanser är ju såå snyggt, så det hoppas jag verkligen är här för att stanna ett tag till:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s