SFF – Favorit III: Koppar och mässing

Foto: hannarty

I mitt sista inlägg från Stockholm Furniture & Light Fair tänkte jag bjuda på tre favoriter i mässing/koppar. Man kan ju fundera över när mässing- och koppartrenden kommer att avta, men ännu verkar den hålla i sig. Se bara på den här klassiska gobiten som under tre månader i vår (mars – maj) kommer att säljas som specialutgåva i koppar. Tjusig!

På första bilden ovan syns en annan fin lampa, var den kommer ifrån inser jag däremot att jag helt missat att ta reda på. Är det någon som vet? Bild nummer två visar finfina tidningsställ från Maze och den sista bilden är tagen i danska By Lassens monter. Det sistnämnda designföretaget sprang jag på för första gången för två år sedan på samma mässa. Då föll jag pladask för deras urfina ljusstakar och sedan dess har man kunnat spana in dem i vart och vartannat inredningsreportage. Och ja, de är lika fina fortfarande tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s