Till salu

Bilder: ESNY 

Det är något visst med att få möjlighet att kika in i någons hem, inte minst när det handlar om ett kändishem. I höstas fick vi tillfälle att spana in Elin Klings minimalistiska stockholmslya som då låg ute till salu. Nu är det istället Metros Moderedaktör Petra Tungården som är i full färd med att sälja sin lägenhet på Kronobergsgatan i Stockholm. Att Petra har ett intresse för inredning och designprylar råder det ingen som helst tvekan om. Här återfinns bord och lampa från Tom Dixon, ljuskronan Sarfatti från Flos, ljusstakar från Skultuna och bordslampa från Kartell, bara för att nämna några. Dessutom kanske de personer som var på möbelmässan i helgen tycker sig känna igen vägglampan ”Baby it’s cold outside”, på mässan hittade man nämligen en kusin till lampan med texten ”You are not lost you are here”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s