Att stå pall

Bild: Svenssons

Den här pallen alltså, som jag gillar den! Såg den på möbelmässan i helgen och tycker att den är toppenfin i all sin enkelhet. Pallen heter Anyone och kommer från Maze. Finns i 6 olika utföranden, tre färger på sitsen och med antingen vita eller svarta ben. Gillar den grå/vita-varianten som ni ser på bilden ovan skarpt, men tycker nog nästan ännu bättre om den i naturfärgat läder! Skulle passa perfekt som till exempel hallmöbel i en lägenhet (som oftast har mer begränsad yta i hallen än ett hus).  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s