Dagen efter hjärtedagen

Foto: hannarty

Äntligen helg och jag och M ska strax ta bussen ut till mina föräldrar för en helg på landet. Ska bli väldigt skönt och avkopplande. Igår passade vi på att lyxa till det lite extra när det vankades middag eftersom det var alla hjärtans dag. Vi beställa hem en ”skaldjurskasse” från Melanders Fisk och frossade i räkor, hummer och kungskrabba. Jag dukade bordet med rosor i favoritfärgen och bunkrade upp med levande ljus i massor. Det blev en klassisk alla hjärtans dag middag med andra ord. 
Hoppas att ni alla får en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s