Julklappsleverans

Foto: hannarty

Den som väntar på något gott heter det ju, och det är precis vad jag har gjort. Men nu äntligen har jag fått hem den, min fina lilla String-hylla som jag fick i julklapp (men då endast på bild i ett kuvert). Än så länge ligger den ouppackad i kartongen men snart ska den få ta plats på min köksvägg. Tror att det kommer att bli riktigt fint. Vilken färg och variant det är? Ja, det får ni se när den sitter på plats. 

En reaktion till “Julklappsleverans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s