Botan

Foto: hannarty

Igår på väg hem från jobbet gick jag förbi posten för att hämta ut ett litet paket som jag beställt från Design Concept. Paketet innehöll vasen Botan från Kristina Stark. Ni har säkert sett den på flera håll i bloggvärlden redan eftersom den fick stor uppmärksamhet vid Formex-mässan i januari där den kammade hem priset Formex Formidable. Den jag klickade hem är den minsta versionen i färgen grågrön, finns dock även i svart och vitt samt i två större storlekar. Riktigt fin är den tycker jag!   

En reaktion till “Botan

  1. Åh, jag har också varit lite sugen på att klicka hem den! Fast jag har mest funderat på den större varianten. Fina båda två!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s