Triss i lägenheter

 
Just nu finns det gott om fina objekt att spana in och inspireras av hos Alvhem Mäkleri. Det började med att jag såg den här tokfina lyan häromdagen (vilket kök!) och när jag sedan klickade in på deras hemsida idag igen hade det dykt upp både en och två ytterligare gobitar till lägenheter. Så om ni är ute efter en bostad i göteborgsområdet eller bara på jakt efter lite härlig inredningsinspiration så föreslår jag att ni spanar vidare här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s