Semmeltider

Foto: hannarty
 
Trots att semmeldagen inte infaller förrän om ett par veckor så tjuvstartade jag redan förra helgen genom att baka semlor. I måndags bjöd vi några vänner på semmelfika och ikväll blev det semlor till kaffet efter maten. Riktigt goda blev de (om man nu får säga så när man gjort dem själv), receptet hittade jag hos Leila Lindholm. Bäst av allt var att de smakade just precis så där bra som de semlor som min mamma brukade baka när jag var barn. Härlig nostalgitripp för smaklökarna med andra ord!

En reaktion till “Semmeltider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s