Nybäddat

Bild: H&M Home

Jag vet inte om det beror på det faktum att färgen grå i allra högsta grad är i ropet, att jag spanat in de här snygga kuddarna i gråmurriga färger hos Trendenser, eller kanske av den enkla anledningen att jag känner mig ovanligt trött för tillfället. Hur som helst så föll jag pladask för den här härligt bäddade sägen med linnelakan i gråa och naturnära toner från H&M Home. Bland dessa fina sängkläderna hade jag gärna slumrat in inatt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s