Bildbank

Bilder: Alvhem Mäkleri, Kollage: hannarty

För er som brukar kika in här på Hannarty mellan varven kommer det knappast som en nyhet att jag titt som tätt brukar surfar runt på olika mäklarsidor för att hitta inredningsinspiration. Det hör heller inte till ovanligheterna att jag hamnar hos Göteborgsbaserade Alvhem Mäkleri under dessa surfkavalkader. Just Alvhem har (äntligen) öppnat upp sin bildbank igen där man kan söka bland massor med finfina bilder på redan sålda objekt. Så för er som behöver lite extra inspiration för att sparka igång den nya veckan, klicka här och scrolla scrolla scrolla! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s