På plats

Foto: hannarty
Jodå, nu hänger de där. Både julklappshyllan och nya tavlan är på plats i köket. Nöjd är jag också över resultatet, tycker de passar finfint där på väggen båda två. Som synes blev det en String pocket med plexistegar som valet föll på. Kanske inte den mest klassiska bland stringhyllor, men ack så fin! En trave kokböcker, några teburkar och en och annan blomkvist fick ta plats i hyllan. Känns som ett sånt där ställe som kommer att få agera stilleben-plats och ändras både en och två gånger framöver.

4 thoughts on “På plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s