Tema: Välkommen vår

Kollage: Hannarty
 
De vackra snödropparna jag såg i morse och den milda vårluften vi har haft här i Stockholm idag har verkligen fått igång vårkänslorna hos mig. Därför fick jag lust att knåpa ihop ett kollage på temat Vår ikväll. Ljusa pasteller hör ju förstås till denna årstid, och så valde jag att addera några detaljer i silver. Känns så mycket lättare och luftigare så här års än de gulguldiga metaller i form av koppar och mässing som vi sett i inredningen en längre tid nu. Om silver kommer att bli vårens trend låter jag vara osagt, däremot plockar jag gärna in lite mer av den varan i mitt hem framöver.
 
Uppifrån från vänster: Inspirationsbild – Svenskt tenn, Ljusstake Klöver – Svenskt tenn, Glaskaraff – Artilleriet, Innesko – Flattered, Porslinsfat med textmotiv – H&M Home, Ljushållare – Skultuna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s