Månadens fyra – K

Kollage: Hannarty

Via Weronica fick jag nys om Anna och Ulrikas utmaning – Månadens fyra. Kolla in här eller här och häng på utmaningen ni också! Mars månads bokstav är K med ”nyckelorden” Kök, Kändis, Kärlek och Käk. Här kommer mina tankar kring K-temat. 

Kök – Köket för mig är helt klart ett av hemmets viktigaste rum. Jag tror att det sitter i från barnsben det där, vi hade nämligen ett stor härligt ”bondkök” i mitt barndomshem (där mina föräldrar för övrigt bor kvar). Köket liksom utgjorde kärnan av resten av huset och det var (och är) oftast där vi umgås. Dessutom kan man aldrig få för mycket av fin köksinspiration, inte sant? Det fina köket på bilden ovan hittade jag i en lägenhetsannons hos Fantastic Frank.

Kändis – Skvallerpress och kändishysteri har väl aldrig riktigt varit min kopp te. Därför var det lite halvsvårt för mig att ruska fram en kändisperson som jag ville säga något om här på bloggen. Men så kom jag på att inom kort släpper systrarna von Sydow (Ebba och Amy) sin andra kokbok. Den här gången är temat Fest och jag är väldigt nyfiken på boken. Den förra, Sommar med systrarna von Sydow, har jag stående här hemma i kökshyllan. Den är verkligen jättefin och inspirerande så nu hoppas jag ju såklart att även uppföljaren håller måttet. 

Kärlek – Trots att det bara är mars månad så börjar jag redan längta till sommaren. Och vilken sommar det kommer bli sen, en riktigt kärlekssommar. Jag ska nämligen få äran att gå på inte mindre än tre bröllop i år. Åh, det kommer bli ljuvligt att få fira kärleken tillsammans med tre härliga bröllopspar i sommar! Den fina bilden ovan hittade jag hos Vide Florist

Käk – Favoritkäket just nu är helt klart Carnitas, mexikansk variant av Pulled pork. Vi lagade det häromveckan och mums vad gott det var! Rekommenderar er definitivt att prova, receptet hittar ni här

4 thoughts on “Månadens fyra – K

  1. Tack Ulrika! Riktigt roligt att hänga på er Månadens fyra-utmaning, jag fortsätter gärna med en ny fyra i april också 🙂

    Trevlig kväll önskar jag dig!
    Hanna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s