Tema: Puder

Kollage: Hannarty

Jag har alltid gillat rosa och har insett att den ljust ljust rosapudriga tonen också är en riktig favorit hos mig. Färgen, som även kallas nude, passar lika bra i såväl mode- som inredningssammanhang tycker jag. Här ovan har jag samlat några av mina favoriter på temat.

Uppifrån från vänster: Inspirationsbild – Hannarty, Sidobord DLM – Hay, Klocka Rose rebel – Swatch, Pall Anyone – Maze, Parfym Nude – Stella McCartney

2 thoughts on “Tema: Puder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s