Gör det själv tips: Klädhängare

Ett finfint gör det själv tips hittade jag i en lägenhet som just nu ligger ute till salu hos Alvhem Mäkleri. Nämligen en takhängd klädstång tillverkad av en rundstav och två läderband. Toppenfint och dessutom väldigt enkelt. Hittar man inget passande läderband går det givetvis att hänga upp rundstaven med hjälp av något annat. Jag kan tex tänka mig att det skulle vara fint att använda ett lite grövre rep, framförallt om man tycker att det är fint att blanda in marina inslag i inredningen.  

En reaktion till “Gör det själv tips: Klädhängare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s