Två under 200

Bilder: Åhléns och IKEA

Igår kväll kom jag hem till Stockholm igen efter en helt fantastisk helg i Åre. Resan anordnades av jobbet och vi var ett 90-tal kollegor som drog iväg för att roa oss med skidåkning, after ski och festligheter. Väl hemma igen inser jag att det (inte helt oväntat) har rullat iväg en hel del pengar under den gångna helgen. Därför tänkte jag att det kunde vara passande att tipsa om ett par finfina inredningsdetaljer till budgetpris som finns i butik just nu. Den gråvita kudden hittar ni hos Åhléns för 179 pix och den tjusiga lampan Kvartär finns hos IKEA och blir din för endast 149 kronor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s