Bloggforum 2014

Foto: Hannarty


I skrivande stund är jag just hemkommen från en tvådagarstripp till Göteborg. Jag har varit på Bloggforum 2014 som anordnades på Scandic Rubinen av urduktiga bloggaren och inspiratören Frida Ramstedt (Trendenser) tillsammans med hennes kompanjon Helén. Det har varit två dagar fullspäckade med matnyttiga tips, givande diskussioner, bra föreläsningar, fantastiskt god mat, finfina hotellrum, välfyllda goodiebags och framförallt massor av trevliga möten med alla de 59 andra inredningsbloggarna som var med på forumet.

Jag som är en riktig gröngöling i sådana här sammanhang är såklart superglad för att jag fick chansen att vara med och tar med mig massor härlig inspiration från de här dagarna. Det jag framförallt plockar med mig är alla kloka ord som sades under gruppseminariet vi hade under första dagen. Då fick jag möjligheten att sitta ner och prata med Jenny (Hemtrender), Hanna (Hannasinspo), Sofia (Sofias Inredning), Fanny (Trettiosjukvm), Lina (Lina Kanstrup) och Klara (Kakform). Ett väldigt trevligt och givande samtal blev det! 

7 reaktioner till “Bloggforum 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s