Frukost à la Gant

Bild: Gant Home

Hos Husligheter sprang jag på en hel drös med fina bilder från Gant Home´s höstkollektion. Framförallt så fastnade jag för den här trivsamma bilden som verkligen andas långfrukost och helgmorgon rakt igenom. Jag har några handdukar från Gant Home som jag fick av en vän för några år sedan. De är flitigt använda och nu blir jag helt klart sugen på att köpa några fler till det nya köket (som för övrigt äntligen är fullt fungerande). 
Trevlig helg till er alla!

2 reaktioner till “Frukost à la Gant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s