Måndagsinspiration

 
Dagens inspiration kommer från Nordhemsgatan 27 i Göteborg. Där finns den här ljusa och fina sekelskiftestvåan som just nu är till salu hos Alvhem. Vita golv är ju aldrig fel och den där ljusgrå väggfärgen är ju helt klart en favorit. Fin gör-det-själv-idé också med tavlan över soffan. Där har man tagit en gammal fin tavelram och ramat in en massa snygga tidningsurklipp. Bra och billigt knep att få en fin tavla (speciellt om man köper ramen på loppis), och dessutom lätt att byta ut med nya urklipp så snart man tröttnat på de förra.

En reaktion till “Måndagsinspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s