Förvaringsmöbler

 
På torsdag eftermiddag efter jobbet tar vi bilen (och släpvagnen) till IKEA i Kungens kurva. Vi inbillar oss nämligen att stockholmarna troligen inte ägnar sig så värst mycket åt IKEA-besök dagen innan midsommarafton utan att de snarare är i full färd med att storhandla, ta bilen till landet, binda blomsterkransar eller lägga in sill. Oavsett om vi får göra det i ett folktomt varuhus eller ej så är vårt mission att införskaffa alla möjliga typer av förvaringsmöbler till söderlyan. En garderob, förvaringsskåp till vardagsrummet, skoskåp till hallen mm står på inköpslistan. Och så lite annat smått och gott såklart som tenderar att trilla ner i korgen varje gång man besöker det där varuhuset…
Apropå förvaring så tycker jag att den här idén, från just IKEA, var väldigt fiffig. En klassisk arbetsbänk i furu har fått sig ett lyft med hjälp av lite färg, och vips blev det en snygg förvaringsmöbel istället. Smart idé och snygg styling om ni frågar mig!

 

2 reaktioner till “Förvaringsmöbler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s