Midsommar

Foto: Hannarty
Årets midsommarhelg tillbringar vi ute på landet tillsammans med familjen. Igår, på midsommarafton, firade vi inte bara traditionsenligt med sill, potatis och jordgubbar utan det blev även kalas för min brorsdotter som fyllde tre år. Idag fortsatte helgen med en skön och vilsam dag, och strax väntar grillmiddag med goda tillbehör. En riktig toppenhelg har det varit förutom en liten detalj, nämligen att termometern inte har tagit sig över femtongraderssträcket en enda gång hittills. Ruggigt kallt med andra ord, men kanske inte helt oväntat så här i midsommartider…
Önskar er en fortsatt härlig helg!

2 reaktioner till “Midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s