Vita vidder

Bilder: Stadshem
 
Nu är jag hemma igen efter en riktigt härlig midsommarhelg på landet. Eftermiddagen har ägnats åt att fortsätta rensa och röja här hemma inför flytten (om en vecka smäller det!). Två flyttlådor har jag lyckats packa och tanken är att hinna med ett par till innan jag stänger flyttbutiken för kvällen. Nu däremot pausar jag med lite middag och passar på att scanna av läget på bostadsmarknaden. Hittade den här tjusiga stadshem-lyan och fastnade för den fina tavelväggen och det vitlackerade golven. Toppenfint! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s