Tema: Semestertider

Kollage: Hannarty

Sommaren är äntligen här (även om gradantalet på termometern inte riktigt verkar förstå det) och snart är det semesterdags! Härliga lata dagar väntar och jag laddar upp inför ledigheten genom att bjuda på ett kollage på temat Semestertider. 
Uppifrån från vänster: Inspirationsbild från Frukostfolkets blomsterverkstad – Tant Johanna, Badlakan från Elin Kling och Kalle Lindmans märke Totême, Blåblommig tekopp från Spode, finns hos Artilleriet, Grå keramikkruka från Lagerhaus, Klassisk trädgårdsstol från Grythyttan, Sandaler – Totême

En reaktion till “Tema: Semestertider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s