Sista natten i lilla lyan…

Foto: Hannarty

För ganska precis tre år sedan satte jag nycklarna i låset på min fina lilla Solnaetta, och idag sover jag min sista natt här. I helgen går nämligen flyttlasset och innan dess ska vi fixa klart det sista i Söderlyan. Det känns fantastiskt roligt med nytt boende och samboliv! Men en aning vemodigt är det ju också måste jag erkänna. Vi har ju trivts väldigt bra ihop jag och min lilla lya! Nu är det mesta nerpackat i kartonger och det känns minst sagt avskalat och spartanskt här hemma. Inte alls lika ombonat och fint som när jag tog den här bilden för några veckor sedan. Tycker dock att den passar bra som ”avskedsbild” och så som jag vill minnas min första egna bostadsrätt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s